TILAA VALTAKIRJA HINTAAN 99 euroa (sis. ALV).

Tästä pääset täyttämään lomaketta.

Valtakirjan avulla voit valtuuttaa toisen henkilöin hoitamaan puolestasi jotain tiettyä asiaa, esimerkiksi asioimaan pankissa puolestasi, tai halutessasi, hoitamaan asioitasi laajemmin. Valtakirjat ovat tarpeen usein esimerkiksi lakiasiaintoimistojen hoitaessa asiakkaiden antamia toimeksiantoja, mutta valtakirjalle voi olla käyttöä muutoinkin. Arkielämän esimerkkinä toimii vaikkapa tilanne, jossa et ole kotona, kun tilaamaasi pakettia / tavaraa ollaan toimittamassa ja tahtoisit, että esimerkiksi puolisosi voisi ottaa tavaran vastaan. Voi myös olla tarkoituksenmukaista tai tarpeellista, että puolisosi tai lapsesi muuttaa puolestasi veroprosenttiasi tai hoitaa jotain muuta veroasiaa.

Valtakirja

Tällaisissa erityistilanteissa olisi hyvä olla kyseiseen tapaukseen soveltuva valtakirja. Ilman kirjallista valtakirjaa, toisen henkilön on usein mahdotonta hoitaa asioita puolestasi, vaikka sinä niin haluaisitkin. Esimerkiksi viranomaisten kanssa toimiminen ei lähtökohtaisesti ilman valtakirjaa onnistu koskaan ja tämä on toki aivan ymmärrettävääkin.

Valtakirja voidaan tehdä yksittäistä tilannetta varten tai laajemmaksi. Esimerkiksi avoimen asianajovaltakirjan avulla voidaan hoitaa käytännössä lähes mitä tahansa asioita toisen henkilön puolesta. Valtakirjan voimassaoloa voidaan myös rajoittaa ajallisesti. Se voidaan tehdä siis toistaiseksi voimassa olevaksi, tai se voidaan esimerkiksi laatia koskemaan jonkin tietyn yksittäisen asian hoitamista. Tällaisessa tapauksessa valtakirja tulee pätemättömäksi automaattisesti, kun kyseinen asia, esimerkiksi jonkin ostotoimeksiannon suorittaminen, on saatettu loppuun.

Valtakirjojen kanssa kannattaakin olla tarkkana, sillä pahimmassa tapauksessa ajallisesti rajoittamattoman asianajovaltakirjan avulla sellainenkin henkilö, jolle valtakirjaa ei ole alun perin ollut tarkoitusta antaa, voi hyödyntää valtakirjaa ja aiheuttaa paljonkin haittaa, tai henkilö, jolle valtakirja on tehty, on valtuutettu hoitamaan asioita laajemmin kuin mitä olisit ehkä halunnut.

Toisaalta taas liian suppea valtakirja saattaa olla kelvoton esimerkiksi verotuksen oikaisuun /muutoksenhakuun liittyvissä asioissa, vaikka sillä on voinut hoitaa veroasiat asianmukaisesti. Muun muassa näistä syistä valtakirjan tekeminen kannattaa jättää asiantuntijoiden hoidettavaksi. Kun tilaat Helsingin Perintöoikeudelta valtakirjan, saat varmasti juuri sellaisen, joka sopii tarpeisiisi. Neuvomme myös ilman eri maksuja, mitä kaikkea valtakirjaan tapauksessasi olisi hyvä sisällyttää.

 

Helsingin Perintöoikeus Oy tarjoaa valtakirjan laatimisen hintaan 99 euroa (sisältäen arvonlisäveron).

Täytä alla oleva kaavake ja tilaa kirjallinen valtakirja. Saat asiakirjan kahden viikon kuluessa. Valtakirjan tilaamisen jälkeen lakimiehemme ovat teihin yhteydessä toivomallanne tavalla joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteydenotolla varmistetaan toimeksianto ja käydään läpi lomakkeiden täyttövaiheessa mahdollisesti epäselviksi jääneitä asioita. Varaamme teille mahdollisuuden kommentoida asiakirjaa ja siihen voidaan tehdä maksutta muutoksia, jotta asiakirjasta tulee varmasti toivettanne vastaava ja sovitun mukainen. Valmis valtakirja lähetetään teille ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen tai halutessanne kirjeenä postitse.

Valtakirja ovat lakimiesten laatimia.

Voitte jättää lomakkeen kohtia myös tyhjiksi, mikäli ette tiedä mitä niihin tulisi täyttää. Nämä asiat käydään kanssanne yhdessä läpi, kun otamme teihin yhteyttä lomakkeen lähetettyänne.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.


KylläEi


KylläEi


SähköpostiPuhelin