TILAA ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS HINTAAN 99 EUROA (sis. ALV).

Tästä pääset täyttämään lomaketta.

Asuinhuoneiston vuokrasopimus on syytä aina tehdä kirjallisesti, jotta sekä vuokralaisen että vuokranantajan oikeudet ja velvollisuudet ovat selvillä ja helposti todistettavissa. Asuinhuoneiston vuokrasopimuksia säännellään lailla asuinhuoneiston vuokrauksesta. Vuokranantaja ja vuokralainen voivat lähtökohtaisesti sopia monista asioista melko vapaasti. Laki kuitenkin asettaa useita rajoituksia sille, minkälaisia ehtoja vuokrasopimukseen saadaan tehdä. Tietyistä rajoituksista poikkeaminen voi tehdä ehdoista mitättömiä. Esimerkiksi vuokravakuus ei voi olla suurempi kuin kolmen kuukauden vuokraa vastaava summa.

Teettämällä asuinhuoneiston vuokrasopimuksen ammattilaisilla saat varmasti sellaisen sopimuksen, jonka ehdot ovat asianmukaisia ja päteviä. Olemme pyrkineet sisällyttämään alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen useita yleisesti käytettyjä vuokrasopimuksen ehtoja jo valmiiksi, mutta erilaisia, tarkasti yksilöityjä ehtoja voidaan tehdä tarpeen vaatiessa paljon lisääkin. Voitte kirjoittaa ”Muut ehdot” -kohtaan kaikki ehdot, joita vuokrasopimukseen toivotte. Mikäli nämä ehdot vaikuttavat mielestämme pätemättömiltä, ilmoitamme niistä teille, kun otamme teihin yhteyttä.

Vuokrasopimuksia on tietenkin mahdollista laatia myös muiden omaisuuslajien kuin pelkän asuinhuoneiston vuokraamisesta. Mikäli tarvitsette vuokrasopimusta vaikkapa liikehuoneiston tai moottoriveneen vuokraamista varten, autamme mielellämme myös näissä tilanteissa. Voitte täyttää asuinhuoneiston vuokrasopimuksen kentät ja kirjoittaa ”Muut ehdot” -kohtaan vapaasti minkälaisen vuokrasopimuksen tarvitsette. Otamme tässä tapauksessa teihin yhteyttä ja voimme yhdessä selvittää, millainen vuokrasopimus on sopiva tarpeisiinne.

 

Helsingin Perintöoikeus Oy asuinhuoneiston vuokrasopimuksen laatimisen hintaan 99 euroa (sisältäen arvonlisäveron).

Täytä alla oleva kaavake ja tilaa kirjallinen asuinhuoneiston vuokrasopimus. Saat asiakirjan kahden viikon kuluessa. Asuinhuoneiston vuokrasopimuksen tilaamisen jälkeen lakimiehemme ovat teihin yhteydessä toivomallanne tavalla joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteydenotolla varmistetaan toimeksianto ja käydään läpi lomakkeiden täyttövaiheessa mahdollisesti epäselviksi jääneitä asioita. Varaamme teille mahdollisuuden kommentoida asiakirjaa ja siihen voidaan tehdä maksutta muutoksia, jotta asiakirjasta tulee varmasti toivettanne vastaava ja sovitun mukainen. Valmis asuinhuoneiston vuokrasopimus lähetetään teille ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen tai halutessanne kirjeenä postitse.

Vuokrasopimukset ovat lakimiesten laatimia.

Voitte jättää lomakkeen kohtia myös tyhjiksi, mikäli ette tiedä mitä niihin tulisi täyttää. Nämä asiat käydään kanssanne yhdessä läpi, kun otamme teihin yhteyttä lomakkeen lähetettyänne.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.


KylläEi


KylläEi


KylläEi


KylläEi


KylläEi


SähköpostiPuhelin