TILAA IRTAIMEN KAUPPAKIRJA 99 euroa (sis. ALV).

Tästä pääset täyttämään lomaketta.

Kauppakirja on asiakirja, jolla myydään tai ostetaan tiettyä omaisuutta. Kauppakirjan avulla voi myös myöhemmin todistaa, että jokin asia on myyty tai ostettu. Koska myytävä tai ostettava omaisuus voi olla käytännössä mitä tahansa, on kauppakirjalle hyvin hankalaa tehdä mitään vakiomuotoista lomaketta, joka soveltuisi jokaiseen tilanteeseen. Kauppakirjat eivät aina ole pakollisia, paitsi esimerkiksi kiinteistön kaupassa. Kauppakirjan avulla saat varmistettua, että omaisuus siirtyy toivotuilla ehdoilla ja todistettavasti.

Kauppakirja

Erilaisten erityisesineiden kauppakirjoissa voi olla huomattavastikin vaihtelua. Esimeriksi kiinteistön kauppakirja on lähtökohtaisesti paljon vaikeampi ja työläämpi laatia kuin esimerkiksi käytetyn auton kauppakirja. Tästä syystä kartoitamme maksutta tarpeen tarvitsemallenne kauppakirjalle ja annamme kiinteän hintatarjouksen.

Perusmuotoiset, irtaimen omaisuuden kauppakirjat laadimme hintaan 99 euroa (sisältäen arvonlisäveron). Mikäli tarvitset monimutkaisempaa / suuritöisempää kauppakirjaa, kirjoita tietoja mahdollisimman yksilöivästi alla olevan lomakkeen avoimiin kenttiin (Muut ehdot -kenttä). Kun olet lähettänyt lomakkeen, otamme teihin yhteyttä ja selvitämme täsmällisemmin, mitä kaikkea haluatte kauppakirjalla sovittavan. Tällaisessa tapauksessa avustamme myös ilman erillisiä maksuja ja pyrimme auttamaan kauppakirjan ehtojen luonnostelussa, mikäli teillä ei ole täyttä varmuutta kaikista tiedoista ja ehdoista, joita haluatte asiakirjaanne sisällytettävän.


Helsingin Perintöoikeus Oy tarjoaa irtaimen omaisuuden kauppakirjan hintaan 99 euroa (sisältäen arvonlisäveron).

Täytä alla oleva kaavake ja tilaa kirjallinen kauppakirja. Saat asiakirjan kahden viikon kuluessa. Kauppakirjan tilaamisen jälkeen lakimiehemme ovat teihin yhteydessä toivomallanne tavalla joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteydenotolla varmistetaan toimeksianto ja käydään läpi lomakkeiden täyttövaiheessa mahdollisesti epäselviksi jääneitä asioita. Varaamme teille mahdollisuuden kommentoida asiakirjaa ja siihen voidaan tehdä maksutta muutoksia, jotta asiakirjasta tulee varmasti toivettanne vastaava ja sovitun mukainen. Mikäli kauppakirja tarvitaan tehdä esimerkiksi kiinteistön luovutusta varten, autamme tarpeen vaatiessa kauppakirjan määräysten pohtimisessa. Tällaisissa tapauksissa, joissa asiakirjan laatimiseen tarvitaan lakimiehen aikaa, tulee hinta poikkeamaan perusmuotoisen, irtaimen kauppakirjan ilmoitetusta hinnasta. Hinta kussakin tapauksessa ilmoitetaan asiakkaalle yhteydenoton yhteydessä ja toimeksianto suoritetaan vasta, mikäli asiakas hyväksyy ilmoitetun hinnan. Valmis kauppakirja lähetetään teille ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen tai halutessanne kirjeenä postitse.

Kauppakirjat ovat lakimiesten laatimia.

Voitte jättää lomakkeen kohtia myös tyhjiksi, mikäli ette tiedä mitä niihin tulisi täyttää. Nämä asiat käydään kanssanne yhdessä läpi, kun otamme teihin yhteyttä lomakkeen lähetettyänne.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.


SähköpostiPuhelin