TILAA TESTAMENTTI HINTAAN 99 EUROA (sis. ALV).

Tästä pääset täyttämään lomaketa.

Testamentilla henkilö voi määrätä omaisuudestaan ja sen jakamisesta lain mukaisesta perimysjärjestyksestä poiketen. Testamentti on yksi jäämistösuunnittelun tärkeimmistä keinoista. Testamentti on viimeinen tahtosi ja sen vuoksi se kannattaa tehdä huolella.

Testamentti olisi hyvä olla jokaisella eikä sen tekeminen ole koskaan liian aikaista. Erityisen tärkeää testamentin tekeminen on henkilöille, jotka elävät avoliitossa ja henkilöille, joilla ei ole lapsia. Avoliitossa eläneet henkilöt eivät peri toisiaan avopuolison kuollessa, joten tällaisessa tilanteessa testamentti tarvitaan, mikäli avopuolisolle halutaan jättää omaisuutta.

Testamentti

Testamentilla voidaan jättää esimerkiksi koko omaisuus jollekin tietylle henkilölle.  Testamentin määräykset voivat olla hyvinkin tarkkaan määriteltyjä. Testamentilla voidaan tietyn omaisuuden rajaamisen lisäksi rajata perittävä oikeus vain osittaiseksi, esimerkkinä vaikkapa kesämökin käyttöoikeus, joka kestää niin kauan kuin perivä henkilö on elossa.

Testamentilla voidaan saada merkittäviä säästöjä verotuksessa.  Testamentti selkeyttää asioiden hoitamista, kun tiedossa on, miten vainaja halusi omaisuutensa kuoleman jälkeen jaettavan. Hyvin ja yksityiskohtaisesti tehty testamentti ehkäisee ennalta mahdollisten perintöriitojen syntymistä.

Jotta testamentti olisi pätevä, on sen täytettävä tarkat muotovaatimukset. Testamentin tulee esimerkiksi olla kirjallisesti laadittu ja kahden esteettömän todistajan oikeaksi todistama. Jos jokin muotovaatimus ei täyty, voi se johtaa testamentin pätemättömyyteen. Muun muassa näistä syistä testamentin laatiminen kannattaa antaa perheoikeuden asiantuntijan laadittavaksi. Tilaamalla Helsingin Perintöoikeudelta testamentin voit olla varma, että testamentista tulee muotovaatimukset täyttävä ja sisältää kaikki ne määräykset, jotka toivot sen sisältävän.

Kuluttajaliiton vuonna 2016 tekemän asianajopalveluiden hinta- ja palveluvertailun mukaan keskinäisen testamentin hinnaksi arvioitiin 250-500 euroa. (Lähde). Tulee toki huomata, että kyse on ollut asianajotoimistojen hinta-arvioista.

 

Helsingin Perintöoikeus Oy tarjoaa testamentin ja keskinäisen testamentin laatimisen hintaan 99 euroa (sisältäen arvonlisäveron).

Täytä alla oleva kaavake ja tilaa kirjallinen testamentti. Saat asiakirjan kahden viikon kuluessa. Testamentin tilaamisen jälkeen lakimiehemme ovat teihin yhteydessä toivomallanne tavalla joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteydenotolla varmistetaan toimeksianto ja käydään läpi lomakkeiden täyttövaiheessa mahdollisesti epäselviksi jääneitä asioita. Varaamme teille mahdollisuuden kommentoida asiakirjaa ja siihen voidaan tehdä maksutta muutoksia, jotta asiakirjasta tulee varmasti toiveidenne mukainen. Valmis testamentti lähetetään teille ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen tai halutessanne kirjeenä postitse.

Testamentit ovat lakimiesten laatimia.

Voitte jättää lomakkeen kohtia myös tyhjiksi, mikäli ette tiedä mitä niihin tulisi täyttää. Nämä asiat käydään kanssanne yhdessä läpi, kun otamme teihin yhteyttä lomakkeen lähetettyänne.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.


KylläEi


KylläEi


SähköpostiPuhelin